- 12/01/2025 KL. 10:00
- For abonnenter
Per Nikolaj Kampmann har i mere end tre årtier solgt gastronomisk værktøj til private og professionelle fra sin forretning Kunst og Køkkentøj. Her er, hvad du bør vide om forskellige typer stegepander, inden du investerer i dem.
toggle-overlay#showOverlay” data-overlay-id=”byline-overlay-0″ data-overlay-type=”byline” src=”https://imgproxy.jyllands-posten.dk/zAdQy-VcmQVCjWPMFecGq0iKtQ1EeS3BU6enyvDA4HQ/plain/https%3A%2F%2Fbilleder.jyllands-posten.dk%2Fpictures%2Fimage%2F16812220%2Fqc210e%2FALTERNATES%2Fbyline%2Frasmus-emborg-jpg”>
toggle-overlay#showOverlay” data-overlay-id=”byline-overlay-0″ data-overlay-type=”byline”> Rasmus Emborg
I 35 år har Kunst og Køkkentøj forhandlet gryder, pander, knive og andet gastronomisk værktøj til private og professionelle kunder. For bordenden af det hele sidder Per Nikolaj Kampmann, som er ejer og grundlægger af forretningen.
I 35 år har han »prædiket« om vigtigheden af solidt, fagligt køkkenhåndværk og sin viden om det.
»Ikke at det er atomfysik, men der findes godt nok meget sludder om pander,« mener Per Nikolaj Kampmann.
Allerede abonnent? Log ind her
Få adgang til artikler på jp.dk
Læs jp.dk hele året for 499 kr.
Få adgang nu Se hele vores udvalg af abonnementer
Tilbuddet gælder t.o.m. d. 12/01-25 og kan alene benyttes af personer, der ikke har været kunder hos Jyllands-Posten de seneste seks mdr. Mindstepris: 499 kr. v/betaling med kreditkort el. MobilePay. Fortsætter til 99 kr. pr. måned og kan opsiges med løbende måned plus en måned. Normalpris for Digital 12 mdr. er 999 kr. Fortrydelsesret i medfør af forbrugeraftaleloven – læs mere her.